Screenshot
NA PROMOCIJI ALBUMA

VIDEO Shakira Piqueu otpjevala pjesmu koju je napisala za njega

Pjevačica je u tijeku predstavljanja svog novog albuma jednostavnog naziva Shakira, a na promociju albuma u Barceloni gdje se pojavila sa svojim partnerom Gerardom Piquéom otpjevala mu je i pjesmu koju je napisala za njega odnosno koja govori o njemu.

Pjesma simboličnog naziva 23, jer je Gerard imao toliko godina kada su se upoznali, ispričala je Shakira (37), govori o sudbini, a na kraju pjesme čuje se i glas njenog jednogodišnjeg sinčića Milana koji je u trenutku snimanja bio s njom u studiju.

Kolumbijka je okupljenima na velikoj i svečanoj promociji u Španjolskoj otkrila da je album nazvala jednostavno Shakira jer on nije konceptualni,već obiluje raznim žanrovima i refleksija je nje same, njenih sumnji i eksperimentiranja, kako glazbenih tako i osobnih. Istaknula je i kako je album nastajao kroz dvije i pol godine u koje joj se dogodilo puno značajnih stvari te da će biti najsetnija žena na svijetu ako se pjesme svide njenim obožavateljima.

U videu pogledajte atmosferu sa španjolske promocije albuma, o čemu je sve Shakira pričala te izvedbu pjesme 23 koju je otpjevala Piqueu.

Linker
20. travanj 2024 09:17