Sipa/Cropix / SIPA
VELIKO PRIZNANJE

VIDEO Orlando Bloom zajedno sa sinom otkrio svoju zvijezdu na Stazi slavnih

Zgodni glumac Orlando Bloom (37) u prisutstvu sina Flynna (3), ponosno je pozirao na dodjeli svoje zvijezde na Stazi slavnih .

Otkako se prvi put pojavio na televiziji 1997. u filmu Divlji, a proslavio ulogom plavokosog vilenjaka Legolasa, u trilogiji Gospodar prstenova, Orlando nije prestao s osvajanjem srca brojnih obožavatelja diljem svijeta.

Na dodjelu svoje zvijezde koja je 2521. po redu na Stazi slavnih, glumac je došao odjeven u kobalt plavo odijelo i bijelu košulju, dok je maleni Flynn svima prisutnima pokazao koliko je ponosan na tatu, asistirajući u otkrivanju njegove zvijezde.

Vidi se da ponosni otac i sin dijele gene, ali i smisao za stil, jer su se pojavili s vrlo sličnim frizurama.

Foto: Sipa/Cropix

– Živio sam nomadskim životom u kojemu sam jako uživao – izjavio je popularni glumac te dodao kako otkad ima sina, stvari su mnogo ozbiljnije:

– Želim biti što prisutniji otac i imati što više utjecaja na njega i njegov život – pojasnio je.

Svoj zapaženiji nastup Orlando je ostvario u filmu Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera gdje je glumio uz svog idola Johnnya Deppa.

U slobodno vrijeme, kojeg od razvoda s modelom Mirandom Kerr ima više nego inače, rado se bavi ekstremnim sportovima kao što su bungee skokovi, sky diving, paragliding, snowboard i surfanje.

02 April 2014 - Hollywood, California - Forest Whitaker, Orlando Bloom, David Leveaux, Jerry Bruckheimer. Orlando Bloom is honored with a star on the Walk of Fame. Photo Credit: F. Sadou/AdMedia/ADMEDIA_adm_OrlandoBloomStar_FS_082/Credit:F. Sadou/AdMedia/SIPA/1404030722
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

– Do sada sam slomio kičmu, rebra, nos, obje noge, ruku, zapešće, prst na nozi i glavu tri puta – rekao je Orlando o svojoj strasti i ovisnosti prema adrenalinu.

Što se posla tiče, izjavio je da mnogo čita i ima pred sobom hrpu scenarija, ali još uvijek traži lika kojeg će moći utjeloviti dušom i tijelom.

– Sada sam puno svjesniji nego prije. Kao mladi glumac odjednom sam se našao u svim tim filmovima, ali sad više planiram i znam kakve filmove volim gledati i u kakvima bih želio glumiti – rekao je Orlando.

Linker
27. studeni 2022 01:38