POLUFINALE

VIDEO Odabrani finalisti The Voicea

U trećoj emisiji uživo, ujedno i pretposljednjoj, odabrani su finalisti popularnog HRT-ovog showa The Voice. Za titulu “Najljepšeg glasa Hrvatske” u drugoj sezoni borit će se Edgar Rupena, Alen Đuras, Vedran Ljubenko i Ruža Janjiš.

Polufinalnu emisiju je otvorila pobjednica prve sezone Nina Kraljić s pjesmom “Lighthouse” s kojom će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu, a nakon nje svoje su pjevačko umijeće još jednom pokazali Alen Đuras, Petra Vurušić, Edgar Rupena, Monika Perić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko, Ruža Janjiš i Eni Jurišić.

O tome kojih su četvero, po jedan iz svakog tima, ušli u finale odlučili su isključivo telefonski glasovi gledatelja, odnosno slušatelja, dok su mentori mogli samo dati preporuku.

Prvi su nastupili članovi Ivanovog tima. Vedran Ljubenko je otpjevao pjesmu ‘Here I Go Again’, a nakon njega nastupila je Tajana Belina s pjesmom ‘You Got the Love’. Gledatelji su odlučili da u finale showa odlazi Vedran Ljubenko.

Od Indirinih natjecateljica u završnicu showa odlazi Ruža Janjiš. ‘Bože, brani je od zla’ je pjesma koja joj je osigurala finale, dok Eni Jurišić izvedba ‘Son of a Preacher Man’ nije donijela sreću.

Prvi iz Tonyjevog tima je nastupio Edgar Rupena s pjesmom ‘Mama’, dok se Monika Perić odlučila za pjesmu ‘Joyful, Joyful’. Edgar će se boriti u finalu za titulu najljepšeg glasa Hrvatske.

Petra Vurušić iz Jacquesovog tima otpjevala je ‘When We Were Young’ i svojoj izvedbom rasplakala Jacquesa, ali gledatelje je ipak osvojio Alen Đuras s pjesmom ‘Chandelier’.

Linker
19. travanj 2024 05:21