Screenshot
SIMPATIČNA DIZAJNERICA

VIDEO Nikad iskreniji intervju Victorije Beckham: Vladat ću svijetom!

Uspješna dizajnerica i bivša Spajsica u svojoj trgovini u Londonu ugostila je novinara magazina Vogue koji joj je u pet minuta postavio 73 pitanja.

Victoriju Beckham (40) mnogi doživljavaju kao suzdržanu i suviše ozbiljnu zvijezdu za koju je poznato da se rijetko smije, međutim u ovom kratkom video klipu slavna dizajnerica pokazala je svoju simpatičnu i dosad neviđenu stranu.

Victoria je tako otkrila je da joj dan započinje u šest ujutro, najbolji savjet koji je dobila tiče se mode i kaže da manje je više.

Odgovorila je i na pitanje novinara što bi učinila kada bi mogla vladati svijetom:

– Ne kada bi mogla, nego kada budem vladala svijetom – nakon čega je otkrila kako bi voljela imati supermoć da istovremeno može raditi i spavati.

Također je izjavila da joj je najgore pitanje koje novinari najčešće pitanju – Zašto se tako rijetko smiješ?, na što je odgovorila da se smije, ali iznutra jer osjeća odgovornost prema modnom svijetu.

Simpatična Victoria otkrila je kako nikad u životu nije bila sretnija i da ni s kim ne bi bila radije na spoju, nego sa svojim suprugom Davidom Beckhamom (39).

Pogledajte video:

Linker
14. travanj 2024 09:39