Screenshot
PRVI INTERVJU NAKON PORODA

VIDEO Mila Kunis: Tinejdžerske probleme naše kćeri rješavat će Ashton

Poznata glumica, koja je prvi put postala majka prije dva mjeseca, u svom prvom intervjuu nakon poroda priznala je da uživa u majčinstvu, ali da će tinejdžerske probleme, kada dođe vrijeme za to, rješavati njen zaručnik.

Mila Kunis (31) i Ashton Kutcher (36) postali su roditelji 30. rujna ove godine, a samo dva mjeseca nakon poroda popularna glumica vratila se u formu, što može, kako je naglasila, zahvaliti dojenju. Mila je priznala da potpuno uživa u prvim mjesecima majčinstva, što je voditelj spremno dočekao.

– Čekaj kad se počnu kretati, kad počnu trčati okolo. Ali djevojčica je, s njima je lako – sve dok ne dođu u tinejdžerske godine – izjavio je voditelj Craig Ferguson, a slavna glumica spremno je odgovorila:

– To neće biti moj problem. To će biti tatin problem – izjavila je Mila, a hvatanje u koštac s tinejdžerkom za popularnog glumca ne bi trebao biti problem s obzirom da je za vrijeme braka s Demi Moore bio očuh Rumer, Scout i Tallulah koje su tada bile u tinejdžerskim godinama. Za taj pothvat nedavno mu je i sama Rumer odala priznanje rekavši da mu se divi što se upustio u tu avanturu.

Pogledajte video!

Linker
14. travanj 2024 23:25