Reuters/EPH
NA ZLATNIM GLOBUSIMA

VIDEO Jennifer Lawrence svojim ponašanjem razočarala obožavatelje

Slavna američka glumica osvojila je Zlatni globus za najbolju glumicu za ulogu u filmu Joy, a nakon što je primila nagradu odvojila je vrijeme za odgovaranje na pitanja novinara – i svojim ponašanjem razočarala brojne obožavatelje.

Jennifer Lawrence (25) prozvala je novinara koji je gledao u mobitel kada joj je postavljao pitanje, a mnogi su njeno ponašanje nazvali nepristojnim te joj napomenuli kako je tanka granica između sarkazma i bezobraznog ponašanja.

– Ne možeš cijeli život živjeti iza mobitela – rekla je glumica novinaru te dodala kako treba biti prisutan u sadašnjosti, a ne se skrivati iza ekrana.

Nakon toga se novinar Juan Pablo Fernández-Feo ispričao i krenuo postaviti pitanje o nadolazećim Oscarima, nakon čega ga je glumica ponovno prekinula. Poručila mu je kako nije vrijeme za pitanja o Oscarima jer se trenutno nalaze na dodjeli Zlatnih globusa – te sarkastično nadodala da bi možda to i znao da nije cijelo vrijeme na mobitelu.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Mnogi njeni obožavatelji razočarani su njenim komentarima jer smatraju da glumica uopće nije bila duhovita, već bezobrazna prema nekome kome engleski nije prvi jezik i tko je mobitel koristio kako bi točno pročitao pitanje. Ipak, u njenu obranu stao je jedan od novinara koji je prisustvovao konferenciji i otkrio kako Juan Pablo nije koristio mobitel u novinarske svrhe već kako bi snimio slavnu glumicu.

Pogledajte video!

Linker
20. travanj 2024 06:06