ISKRENI RAZGOVOR

VIDEO Janica Kostelić: Hvala ti, mama

Najtrofejnija hrvatska sportašica Janica Kostelić razgovarala je sa svojom majkom Maricom o tome kako je biti majka sportaša. Video mame Marice i Janice dio je P&G kampanje „Hvala ti mama“.

Samozatajna mama Marica Kostelić, zajedno s Janicom, postala je ambasadorica P&G projekta ‘Hvala ti mama’, koji je dio globalne kampanje i zalaže se za poboljšanje života milijuna majki diljem svijeta.

Kao tvrtka, P&G djeluje kao ‘Ponosni sponzor majki’ i vjeruje da iza svakog nevjerojatnog sportaša stoji jednako tako nevjerojatna mama pa se ovim projektom želi zahvaliti svim mamama na njihovoj bezrezervnoj podršci.

Kroz ovaj projekt osim podrške i zahvalnosti mamama, P&G ujedinjuje svoju misiju unapređivanja kvaliteta ljudskih života i misiju olimpijskog pokreta usmjerenu stvaranju boljeg svijeta putem sporta.

P&G kao tvrtka nastoji promovirati sport i njegovu bitnu ulogu u razvoju mladih pa je tako prošle godine u sklopu Olimpijskih igara u Londonu pokrenula provedbu desetogodišnjeg partnerstva s Međunarodnim olimpijskim odborom. P&G je partnerstvo potpisao na globalnoj razini, a ono je kroz suradnju s nacionalnim olimpijskim odborima aktivno i na lokalnim tržištima.

U skladu s tim, i ove se godine nastavlja suradnja s Hrvatskim olimpijskim odborom, pa će svi kupci P&G-ovih proizvoda u razdoblju od 1. siječnja do 28. veljače već samim činom kupnje moći izravno dati svoj doprinos dobrotvornom fondu namijenjenom potpori sportaša mlađih dobnih kategorija. U tom razdoblju kupnjom P&G-ovih proizvoda svi zajedno možemo doprinijeti prikupljanju što većeg iznosa namijenjenog našim sportskim nadama, potencijalnim budućim olimpijcima.

http://tv.jutarnji.hr/video/show/65a4ea9b025a0e818b623c303539c48a

Linker
24. travanj 2024 14:25