Facebok/Dobri duhovi Jadrana
JASNO "NE"

VIDEO Glazbenici ustali protiv eksploatacije nafte u Jadranu

Meri Cetinić jedna je od prvih koja se oglasila i uključila u akcije protiv eksploatacije nafte na Jadranu, a njoj su se svojim jasnim ne na društvenim mrežama pridružili i Oliver Dragojević i Nina Badrić.

– Mislim da je krajnje vrijeme da se uključim u politiku. Ako zaista bude izvjesno da će se kopati bušotine nafte u Jadranskom moru, ja ću se početi aktivno baviti politikom i sve ću napraviti da to spriječim. Jadransko more je zatvoreno, gotovo kao jezero i ako bi se bilo što dogodilo, neka katastrofa, mi smo gotovi, zauvijek. Veliki sam ljubitelj mora i to bi me jako pogodilo. Bez mora ja ne postojim. Borit ću se protiv toga, pa i politički angažirati ako treba – odlučan je Oliver, čiju je objavu prenijela Meri na svojoj Facebook stranici.

Njima se sad pridružila i Nina koja je na društvenim mrežama rekla ne naftnom zagađenju.

– Apsolutno sam protiv eksploatacije nafte na Jadranu. Glasno i zajedničkim snagama treba reći NE naftnom zagađenju. Očuvati najveći biser kojeg imamo, je prioritet. Ne samo za nas, već i za generacije koje dolaze. Dižem svoj glas za život. MORE DIŠE!!! – napisala je popularna pjevačica.

Glas protiv eksploatacije Jadrana digli su i građani okupljeni u organizaciju Dobri duhovi Jadrana, a njih su podržali i Zdenka Kovačićek, Miroslav Škoro, Luka Nižetić, ali i glumci Kristijan Ugrina, Goran Grgić te brojni drugi.

Pogledajte video!

Linker
27. travanj 2024 02:43