AFP/Cropix
GLAZBENO SCENSKI SPEKTAKL

VIDEO Billboard Music Awards - upečatljivi nastupi i premijere obilježili dodjelu

U Las Vegasu održane su Billboard Music Awards na kojima je s najvećim brojem osvojenih nagrada briljirala Taylor Swift.

Uz country zvijezdu koja je nedavno vrlo uspješno zaplovila i u pop vode na glazbeno-scenskoj večeri slavili su i boybend One Direction, Sam Smith, John Legend, Iggy Azalea, Pharrell Williams, Calvin Harris…

LAS VEGAS, NV - MAY 17: Musician Taylor Swift poses in the press room with her eight Billboard Music Awards; Swift won Top Artist, Top Female Artist, Top Billboard 200 Artist, Top Billboard 200 Album for '1989,' Top Hot 100 Artist, Top Digital Songs Artist, Top Streaming Song (Video) for 'Shake It Off,' and Billboard Chart Achievement Award during the 2015 Billboard Music Awards at MGM Grand Garden Arena on May 17, 2015 in Las Vegas, Nevada.   Jason Merritt/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Foto: AFP/Cropix / AFP
Taylor Swift

Foto: AFP/Cropix

Večer je obilježilo i premijerno prikazivanje spota Taylor Swift za pjesmu Bad Blood u kojem joj gostuju mnoga slavna lica stoga se slobodno može reći da je ovo u potpunosti bila večer mlade pjevačice.

Njenom trijumfu prisustvovao je i njen dečko, škotski DJ Calvin Harris, koji je i sam osvojio nagradu, te koji se nije libio srdačno čestitati svojoj dragoj zagrljajima i poljupcima.

Mariah Carey nastupila je na pozornici Billboard Music Awardsa nakon punih 17 godina i to samo tri dana nakon što je otkazala svoj show u Planet Hollywoodu zbog bronhitisa.

Foto: AFP/Cropix

Nastup Britney Spears i Iggy Azalee također je izazvao veliiko zanimanje – pjevačice su predstavile svoju zajedničku pjesmu Pretty Girls, a njihov nastup bio je prepun šarma iz 80-ih, ruhu u kojem je koncipiran i video uradak za tu pjesmu.

Britney je izazvala mnogo pozornosti i pojavivši se na dodjeli nagrada sa svojim dečkom Charlijem Eberselom s kojim je u vezi nešto malo manje od godinu dana. Par se cijelo vrijeme smijao dok su pozirali fotografima, a proglašeni su i najslađim parom jer, prema pisanju američkih medija, djeluju skromno i pomalo sramežljivo poput školaraca.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

— > Svečanu dodjelu nagrada obilježili diskutabilni modni odabiri

Linker
26. travanj 2024 01:29