SURDNJA SE NASTAVLJA

VIDEO Amel Ćurić i Massimo snimili njegov prvi spot nakon X Factora

Pobjednik regionalnog glazbenog realityja X Factor, Amel Ćurić, uz pomoć i podršku svog mentora iz showa Massima Savića snimio je svoj prvi singl nakon natjecanja, i naravno, popratni spot.

Spot je sniman u Poreču, u vili Massimovog prijatelja Darka Rauscha, pod budnim okom i redateljskom palicom Harisa Dubice. Uz Amela i Massima, u spotu za singl „Neizdrživo“, pojavljuje se i prekrasna Tea Bošković koja je 2012. osvojila titulu prve pratilje Miss Hrvatske.

Amel ne krije oduševljenje kako zbog izlaska singla tako i zbog izvrsne suradnje s grupom profesionalaca kojima se ovom prilikom okružio.

– Massimo se za vrijeme trajanja X Factor Adrije, pokazao kao odličan mentor, kolega i prijatelj, a to je ostao i nakon toga. Veliki je showman i pravi je izazov raditi s njim. Još dok je bilo u toku studijsko snimanje pjesme, razmišljali smo o tome da Massimo odsvira gitarske solo dionice, a nakon toga smo došli do ideje i da bude akter u samom spotu. Što se tiče Tee, redatelj Haris Dubica i ja smo tražili djevojku koja nije samo klasična ljepotica već da ima i karakter. Nakon nekog vremena, odlučili smo da bi tu ulogu mogla dobiti baš Tea. Cijela ekipa je bila izvrsna, veliki profesionalci u svom poslu i bilo je prekrasno surađivati s njima – izjavio je Amel.

Massimo Savić kao osoba koja je već dugi niz godina na sceni, ostao je dosljedan svojim riječima koje je uputio Amelu za vrijeme trajanja showa, da će kao njegov mentor biti uz njega i nakon pobjede.

– Kao član žirija X Factora osjećao sam da trebam čvrsto stati uz svoga učenika, a ujedno i pobjednika tog regionalnog TV showa. Sam poziv Amela da snimim gitare za pjesmu „Neizdrživo“ primio sam s puno simpatija. Snimanje gitarskih dionica pjesme, u konačnici se pretvorilo i u snimanje istih tih dijelova na spotu. Morate znati da snimanje spotova zna biti vrlo zamorno i puno praznog hoda, ali taj je jedan dan u Poreču bio drugačiji i veselim se da je ostao zabilježen kao video za pjesmu „Neizdrživo“– rekao je Massimo.

Pogledajte video!

Linker
07. prosinac 2022 03:45