Screenshot
ZANIMLJIVOSTI O FILMU

VIDEO 25. godišnjica kultne romantične komedije "Zgodna žena"

Glumačka postava popularne romantične komedije Zgodna žena okupila se u Today showu kako bi proslavila 25. godišnjicu filma.

Julia Roberts (47), Richard Gere (65), Hector Elizondo (78), Laura San Giacomo (52) i redatelj Garry Marshall (80) s voditeljem Mattom Lauerom razgovarali su o filmu koji je postao klasik.

Glumačka postava i redatelj bili su sretni što su ponovno na okupu, a u intervjuu su otkrili neke zanimljivosti o kultnom filmu iz 1990. godine.

Scenarij na početku nije bio ni blizu romantične komedije. Pod nazivom 3000 skrivala se drama čija se radnja vrtila oko ovisnosti o drogama i prostituciji, ali Garry je odlučio promijeniti završetak i snimiti romantičnu komediju, koja je proslavila glavne glumce.

Julia je pristala na ulogu prostitutke još za prvu verziju filma, ali je za ulogu Vivian Ward u Zgodnoj ženi morala ponovno na audiciju gdje je sve osvojio njen prepoznatljiv osmijeh.

– Imala je samo 21 godinu, ali taj osmijeh me razoružao – otkrio je redatelj i dodao da su se posebno namučili u nagovaranju Richarda koji nije bio siguran da je uloga Edwarda Lewisa za njega te ju je čak i nekoliko puta odbio.

Ipak, stvar je spasila Julia, koja je svojim šarmom uspjela uvjeriti popularnog glumca da pristane.

– Odmah smo kliknuli. Upoznavali smo se, malo smo koketirali, a kad me Garry nazvao Julia mi je dala papirić na kojem je pisalo “Molim te reci da”. Naravno da me odmah osvojila – izjavio je Richard.

Kemija između popularnih glumaca bila je toliko snažna da ih je Garry ponovno odabrao za glavne uloge u filmu Odbjegla nevjesta iz 1999. godine.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Linker
23. travanj 2024 01:36