ILUSTRACIJA/TWITTER
NA DODJELI NAGRADA

Victoria Beckham: Znam da sam davež, ali prošla sam dalek put

Victoria Beckham (40) dobila je još jedno priznanje za svoj dizajnerski rad te je njen brend proglašen najboljim britanskim brendom.

British Fashion Awards odlučio je poznatoj dizajnerici dodijeliti prestižnu nagradu i na taj način odati joj priznanje za sav dosad uloženi trud.

Za tu je priliku Victoria odjenula jednostavnu kombinaciju iz svoje kolekcije, a pratnja joj je bio suprug David Bckham (39) koji je cijelo vrijeme bio uz nju. Iako su u javnosti često suzdržani, ovoga puta par se nije libio pokazivati osjećaje.

– Hvala vam svima! Ponosna sam što sam Britanka i što sam svoj brend izgradila u Velikoj Britaniji. Željela bih se zahvaliti svome timu bez kojega ništa od ovoga ne bilo moguće – izjavila je Victoria.

– Prošli smo dalek put, a ti me Davide inspiriraš svaki dan i neizmjerna si mi podrška. Ne bih mogla bez tebe. Obožavam te – izjavila je i dodala kako se zahvaljuje i roditeljima na bezuvjetnoj ljubavi.

– Znam da sam davež – nasmijala je sve prisutne Victoria koja je prije preuzimanja nagrada Davidu dala veliki i strastveni poljubac.

Linker
19. travanj 2024 19:13