Sipa/Cropix
OTVORENO PRIZNAJE

Victoria Beckham: žao mi je što me prati imidž namrgođene osobe

Bivša pop zvijezda koja je postala uspješna dizajnerica izjavila je za prosinačko izdanje pariškog Voguea kako više nema nimalo strasti za svoj stari posao.

– Shvatila sam da je ta priča za mene zauvijek zavšena 2008. kada su se Spice Girls ponovno okupile za povratničku turneju – izjavila je Victoria Bechkan (39) za prestižni modni magazin u kojem se pojavljuje na naslovnici i kao gošća urednica.

– To je trebao biti najbolji trenutak u mom životu, ali ja sam samo željela biti negdje drugdje – izjavila je dizajnerica o okupljanju girl benda u kojem se proslavila kao Posh Spice.

– Ne želim uvrijediti djevojke ni publiku, ali jednostavno više nisam imala strasti za pjevanje sa Spice Girls – objasnila je Victoria te nastavila:

– Za razliku od svoje nove karijere, za koju mi strast raste svakim danom sve više – dodala je uspješna dizajnerica.

Stilska ikona krivi staru slavu za reputaciju namrgođene osobe koja se nikad ne smije, a koja joj je ostala do danas:

– Izgledala sam namrgođeno, ali nisam bila; samo sam bila sramežljiva i nesigurna – rekla je bivša pjevačica za Vogue, te objasnila kako joj je žao što ju je takav imidž nastavio pratiti svaki put kada bi izašla u javnost. Kaže da je privatno vesela osoba.

I urednica pariškog izdanje Voguea, Emmanuelle Alt, majku četvero djece opisala je kao potpunu suprotnost svom javnom imidžu:

– Victoria je spontana i ima sjajan smisao za humor, s jedne strane je skromna, a s druge vođena zdravom ambicijom – opisala je urednica uvijek u javnosti suzdržanu modnu dizajnericu.

Linker
26. travanj 2024 15:23