EUFORIJA

Victoria Beckham vrištala kada je vidjela Beyonce u svojoj haljini

Victoria Beckham već nekoliko sezona niže uspjeh za uspjehom na svjetskim modnim revijama, a i svjetske zvijezde poput Michelle Williams ili Eve Longorije , koje na crvenim tepisima sjaje u njenim kreacijama, potvrđuju uspjeh bivše ‘spajsice’. Ipak, jedan događaj posebno je uzbudio 37-godišnju dizajnericu – kada je vidjela Beyonce u svojoj pripijenoj plavoj haljini kako dolazi na večer skupljanja priloga za predsjedničku kampanju Baracka Obame, nije se mogla suzdržati:

– Bila je jako seksi, to je sigurno. Beyonce je apsolutno predivna i ima fenomenalno tijelo. Bila sam jako uzbuđena kada sam je vidjela na Internetu. Vrištala sam i vikala: ‘Pogledaj, Davide, pogledaj!’- rekla je u intervjuu za američku emisiju Extra.

Priznala je da se još uvijek raduje kada neku od zvijezda vidi u svojoj haljini, no čini se da ih je Beyonce sve nadmašila.

– Za mene je to bilo jako važno. Ona je nevjerojatna, ali i umjetnica prema kojoj imam jako puno poštovanja. Velika sam obožavateljica.

Kako njene kolekcije u posljednje vrijeme privlače sve veću pažnju, Victoria kaže da je jako ponosna na sebe, ali i na svoj tim.

– Zaista sam oduševljena svime što se događa. Jednostavno želim da se žene osjećaju dobro u vlastitoj koži. Želim ih osnažiti, učiniti ih sretnima i samouvjerenima, a sve dok žene nastave kupovati haljine, ja ću nastaviti baviti onime zbog čega se osjećam doista blagoslovljenom. Najsretnija sam cura na svijetu, doista jesam. Uz Davida, djecu i posao, zaista sam zahvalna.

Dok je davala intervju, David Beckham strpljivo je stajao i čekao pored nje te zaključio komplimentom:

– Uvijek izgleda odlično.

Linker
18. travanj 2024 02:43