TWITTER
HUMANITARNI PROJEKT

Victoria Beckham: Trebalo mi je 40 godina da shvatim!

Dva tjedna nakon što se uključila u kampanju UN-a za borbu protiv AIDS-a i postala ambasadorica dobre volje organizacije UNAIDS, Victoria Beckham (40) otputovala je u Južnu Afriku na jednu od prvih misija kojima želi podići svjesnost o toj smrtonosnoj bolesti.

Bivša Spajsica na svom je Twitter profilu podijelila fotografiju ispod koje je napisala “Upoznajem mlade žene u Sowetou i širim svjesnost o HIV-u”, dok je ispod druge napisala komentar o inspirativnom danu i dječacima koji su ostavili veliki utisak na nju.

Victoria je pokazala i svoju kreativnu, umjetničku stranu pridruživši se crtanju grafita koje je komentirala riječima “Edukacija + umjetnost = budućnost bez AIDS-a”

Foto: Twitter

Prošli mjesec na konferenciji za medije Victoria nije mogla skriti koliko se osjeća počašćenom jer sudjeluje u jednoj takvoj kampanji.

– Majka sam i žena te ću učiniti što god mogu kako bi podigla svjest o drugim majkama i ženama koje su zaražene HIV-om – izjavila je Victoria i dodala kako joj je jako stalo do toga.

– Prilikom nedavnog posjeta Južnoj Africi upoznala sam mnoge žene koje su me inspirirale i potaknule da nešto učinim – komentirala je dizajnerica i dodala kako joj je trebalo 40 godina da shvati kako ima odgovornost pomoći koliko god može, s obzirom da je poznata i utjecajna ličnost.

Predanost tom projektu svjedoči i činjenica kako je radi toga nedavno propustila i otvaranje svoje prve trgovine u Londonu.

Linker
21. travanj 2024 18:39