Sipa/Cropix / SIPA
IZGRADITE KARIJERU

Victoria Beckham savjetuje ženama kako izgraditi karijeru

Devedesetih je bila samo pjevačica i članica popularne glazbene grupe Spice Girls. Danas je uspješna poslovna žena i tražena modna dizajnerica. Zanima li vas kako je to Victoriji Beckham (39) pošlo za rukom, pročitajte njene savjete.

Kao savjet broj jedan, svim ženama koje žele raditi na svojoj karijeri, Victoria preporučuje da prošire perspektivu.

– Najbolji savjet koji vam mogu dati za napredovanje u karijeri je da skupite što više iskustva u području kojim se želite baviti – kaže dizajnerica.

Majka četvero djece sa cijelom svojom svitom stanuje na relaciji London – SAD, ali kaže da je u posljednje vrijeme nasjretnija kada je u SAD-u.

– Ovdje je puno prihvatljivije da žena ima jednako veliku karijeru kao i muškarac, i to mi se jako sviđa – izjavila je Victoria.

Međutim, u isto vrijeme biti uspješna poslovna žena, majka i supruga, nije uvijek lako i zahtjeva puno energije.

– Svi se s vremenom umore. Zato ja uvijek kažem da treba piti što više vode. Hidratacija je moje najbolje oružje protiv umora – rekla je za Elle magazin.

Od Posh Spice iz 1996. pa do uspješne modne dizajnerice 2008., kada je izbacila svoju prvu liniju, bio je dug put promatranja, učenja i skupljanja iskustava. Upravo to je tajna uspjeha!

Upoznajte ljude, razgovarajte s iskusnijima, promatrajte njihove radne navike, upijte način na koji komuniciraju, pitajte ih za savjet, kritike koristite za napredak i budite strpljivi prepoznati prvu sljedeću priliku koja će vam promijeniti život.

Linker
25. travanj 2024 12:35