Foto: Instagram
PROPUSTILA VJENČANJE

Victoria Beckham poručila Geri Halliwell: Tužna sam jer danas nisam s tobom!

Slavna Spajsica nije mogli prisustvovati vjenčanju svoje prijateljice i to ju je jako rastužilo, ali zato se pokušala iskupiti lijepom čestitkom i prikladnim vjenčanim poklonom.

Victoria Beckham (41) i Geri Halliwell (42) prijateljice su dugi niz godina i trude se biti si međusobna podrška u svim važnim životnim trenucima.

Nažalost, u isto vrijeme poklopilo se vjenčanje poznate pjevačice i modna revije slavne dizajnerice pa su se našle na različitim stranama svijeta.

Dok je Victoria briljirala na singapurskom tjednu mode, Geri je izrekla sudbonosno da.

Foto: Instagram

“Prekrasna moja prijateljice, želim ti mnogo ljubavi i sreće. Jako sam tužna jer na ovaj poseban dan ne mogu biti s tobom. Jako te volim” napisala je Victoria pored fotografije snimljene devedesetih, u vrijeme ekspanzije pop senzacije Spice Girlsa.

Foto: Instagram

Geri i njen suprug, šef tima Formule 1 Christian Horner (41), vjenčali su se u malom mjestašcu Woburn u Bedfordshireu, a kao poklon Victoria joj je poklonila haljinu iz svoje najnovije kolekcije koja će joj se zasigurno svidjeti.

Foto: Instagram
http://www.gloria.hr/vijesti/price/victoria-beckham-porucila-geri-halliwell-tuzna-sam-jer-danas-nisam-s-tobom/

Foto: Instagram

Pjevačica je blistala u jednostavnoj čipkastoj vjenčanici na račun koje je primila mnogo komplimenata, a na listi uzvanika našle su se i ostale bivše Spajsice.

instagram

Foto: Instagram

Linker
16. travanj 2024 23:27