Splash
SASVIM OSOBNO

Victoria Beckham otkrila svoj najveći užitak

Nakon što je ove godine osvojila brojna priznanja i nagrade za svoj dizajnerski i poduzetnički rad, Victoria Beckham (40) u intervjuu za Harper’s Bazaar otkrila je kako izgleda njen radni dan, čime održava vitku liniju te mnoge druge manje poznate informacije iz privatnog života.

Dizajnerica je otkrila da se hrani jako zdravo, jede mnogo ribe, povrća i voća te vježba šest ili sedam dana u tjednu.

– U krevet idem kasnije nego što bih to željela jer imam sina tinejdžera s kojim se volim družiti nakon što dođe iz škole i napiše zadaću – izjavila je i dodala kako na spavanje ide tek nakon što završi sve kućanske poslove i odgovori na mailove pa tako rijetko ide spavati prije ponoći.

David and Victoria Beckham take the kids out to Soul Cycle in Santa Monica.  Brooklyn carried little sister Harper, while Romeo handled his skateboard. Saturday, July 26, 2014  X17online.com
/ Adriano/X17online.com

Foto: JLP

– Moj dan započinje oko šest sati ujutro jer imam trogodišnjakinju koja je ranoranioc, a uz to imam jako puno posla tijekom dana pa nemam drugog izbora – izjavila je Victoria.

– Ustanem, vježbam, spremam djecu, vozim ih u školu i zatim idem na posao – otkrila je svoj dnevni raspored dizajnerica koja ipak više od svega voli svoje slobodno vrijeme.

– Najviše volim slobodan dan kada mogu ostati kod kuće u udobnoj odjeći i s knjigom u ruci. Za mene je to najveći užitak – zaključila je Victoria.

Linker
19. travanj 2024 07:29