Sipa/Cropix
ENGLISHMEN IN NEW YORK

Victoria Beckham: Britanci se znaju ponašati

Victoria Beckham (39) predstavila je svoju novu kolekciju na njujorškom Tjednu mode čime je pokazala da se ne šali sa svojom dizajnerskom karijerom: da se bivša Spajsica i žena nogometaša Davida Beckhama sve više etablira kao uspješna dizajenrica potvrđuju i pozitivne kritike njene kolekcije za jesen/zimu 2014./2015.

Victoria je svoju novu kolekciju opisala jednom rečenicom: Ništa nije kako se čini, aludirajući na haljine i kapute koji sprijeda izgledaju sasvim drugačije nego sa stražnje strane. Dizajnerica je ispričala kako je htjela osuvremeniti svoju odjeću, unijeti u nju moderne promjene, no zadržati svoju bazu koja se njenim klijentima sviđa:

– Na taj način uspijela sam ostvariti svoju kreativnost, a istodobno i klijent ostaje zadovoljan – izjavila je Victoria za AP o novoj kolekciji u kojoj prevladavaju crna i bijela s pokojim bljeskom crvene i plave.

Na pitaje novinarke kako uspijeva dizajnirati i napraviti cijelu kolekciju uz četvero djece koja su, uz to, najpristojnija djeca na Tjednu mode dizajnerica je odgovorila:

– To je britanski način, Britnaci u New Yorku se znaju ponašati – te nastavila:

– A što se tiče usklađivanja obitelji i posla, prikazujete me boljom no što jesam. Samo sam željeli da moji dečki vide što radim, ovo im je prvi dolazak na reviju. Mislim da je vrlo važno da vide da mama i tata rade jer je to definitivno pozitivna poruka za njih – zaključila je Victoria koju je u New York došla podržati cijela obitelj: suprug David (38), sinovi Brooklyn (14), Romeo (11), Cruz (8) i kći Harper (2).

Pogledajte kolekciju Victorije Beckham s njujorškog Tjedna mode

Linker
26. travanj 2024 22:13