RUSSEL CROWE

Velikodušna zvijezda

Australski glumac Russel Crowe (45) pokazao je da nije velikodušan samo u novoj ulozi, britanskog razbojnika koji otima bogatima i daje siromašnima, već i u privatnom životu. Naime, zvijezda filmova “Gladijator” i “The Insider”, ostavio je u velškom baru napojnicu od 600 funti. Glumac je počastio devet prijatelja večerom u gostionici Carew Inn, u iznosu od 240 funti te je nakon toga konobare ugodno iznenadio ogromnom napojnicom.

Na večeri je uživao u predahu snimanja filma “Robin Hood” redatelja Ridleyja Scotta. Ulogu u filmu opisao je kao “vrlo zanimljivu pošto se imao priliku razodjenuti i plesati gol” uz filmsku divu Cate Blanchett, koja glumi djevu Marian.

Australac je nakon večere odlučio zabaviti posjetitelje gostionice nastupom svog benda, poznatog pod raznim imenima, od “The Ordinary Fear Of God” do “30 Odd Foot Of Grunts”. Grupa je izvela neke od popularnih klasika: Summer of ’69 od Bryana Adamsa, Leaving On A Jet Plane i hitove grupe Everly Brothers.

– Mogao je jednostavno završiti večeru ali umjesto toga ostao je, zabavio nas glazbom i još platio ekstremno veliku napojnicu. Bio je jako prijateljski raspoložen i ima vrlo ugodan glas – izjavio je jedan od osoblja puba koji je prisustvovao cijeloj večeri.

Linker
29. travanj 2024 02:30