ALICIA KEYS

Velika selidba koncerta

Alicia Keys, svjetski poznata soul i r&b pjevačica i autorica, nastupit će u sklopu turneje 10.10.2008. u Zagrebu nakon što je 13. studenog 2007. objavila svoj treći, dugoočekivani studijski album “As I Am”. S obzirom na velik interes publike te zahtjevnu i grandioznu produkciju koja prati koncert, isti se iz prvotno planirane KD “Dražen Petrović” premješta u veći prostor, u dvoranu Doma sportova.

Kako zvuči njezin novi hit-singl “Superwoman”, u koji je, kako tvrdi, “uložila cijelu sebe”, možete pogledati na snimci: Paralelno s njezinom svjetskom turnejom traje i nagradni natječaj I Am A Superwoman, na kojem je pjevačica pozvala sve obožavateljice da joj pošalju pismo u kojem će opisati zašto su baš one “superžene”. Onu čija će je se ispovijest najviše dojmiti, Alicia će osobno nazvati, a ako želite da pročita vašu priču, možete se prijaviti na njezinoj internetskoj stranici www.aliciakeys.com.

27-godišnja multitalentirana višestruka dobitnica prestižne glazbene nagrade Grammy, koja je trenutno na vrhuncu karijere, u Zagreb dolazi dan prije koncerta, a nakon europske turneje planira posjetiti Aziju i Japan. ­

Linker
19. travanj 2024 09:49