LJUBAV KRATKOG DAHA

Vedran Ćorluka ostavio Vedranu Linardić

Zgodni nogometaš Vedran Ćorluka (25) ponovno je slobodan, budući da je nakon svađe u četvrtak navečer izmijenio svoj Facebook status te potvrdio prekid tromjesečne veze s riječkom manekenkom Vedranom Linardić (26). Igrač engleskog kluba Tottenham izjavio je za 24 sata kako će s Vedranom ostati u prijateljskim odnosima, dok ona nije željela komentirati slučaj.

Najseksipilnija Hrvatica 2009. godine u izboru tjednika Globus i jedan od najatraktivnijih nogometnih reprezentativaca, kojeg suigrači zovu “Čarli”, vezu su započeli u rujnu, nakon prekida dugogodišnjih veza. Vedran se ranije nalazio s Ivom Buzov, a Vedrana s crnogorskim nogometašem Radomirom Đalovićem.

Glasine o ljubavi Vedrana i Vedran u početku su demantirali, ali je iz njihovih čestih zajedničkih pojavljivanja postalo jasno da ih veže nešto više od poznanstva. Vedran je rado posjećivao revije koje je nosila njegova djevojka, a i za vrijeme priprema s reprezentacijom našao bi za nju vremena. Usprkos tome, čini se da se dvoje mladih nije složilo onako kako bi to sugerirala njihova imena, pa će oboje ljubav sada potražiti drugdje.

Linker
29. travanj 2024 05:19