SUPERTALENT

Večer rezervirana za plesače

Četvrta polufinalna večer zabavnog showa Supertalent bila je rezervirana za – plesače. Mladi plesni par Deborah Šuker i Marijan Kešinović te plesna skupina Atomic Dance Factory oduševili su žiri i publiku te svojim nastupima osigurali mjesto u finalu showa.

– Nadam se da publika neće glasati za tebe zbog tvojih problema sa sluhom, već zato što doista dobro plešeš – kazao je član žiri Enis Bešlagić mladome Marijanu, koji nosi slušni aparatić. Njegova partnerica Deborah imala je, pak, dvostruki razlog za slavlje: u petak je slavila rođendan, pa joj je cijela dvorana, na čelu s Ninom Badrić otpjevala “Sretan rođendan”, a prolazak u finale bio je savršeni poklon.

Nakon što su na audiciji pokazali točku s dirigentom i njegovim klavirskim tipkama, Atomic Dance Factory ovaj put su se odlučili za mračniju, ali jednako upečatljivu koreografiju, koja je Dubravka Merlića i ostale članove žirija natjerala da ponove kako je ono što oni izvode “čisti art”.

Na korak do finala bila je 11-godišnja pjevačica Mirta Krsnik. Ona je bila treća po glasovima gledatelja, a nakon dugog vijećanja, žiri je ipak odlučio da u finale prođe plesački par. No, utješne riječi uputila joj je Nina Badrić.

– Uvjerena sam da ćeš postati zvijezda – kazala je pjevačica svojoj mladoj “kolegici”.

Linker
28. travanj 2024 17:27