ALEKSANDRA GRDIĆ

Veće grudi za veće uloge

Napisala Marijana Marinović Snimio Boris Štajduhar

Niti Aleksandra Grdić, manekenka i bivša hrvatska misica, nije, čini se, odoljela izazovu da kirurškim zahvatom poveća poprsje. Prošli petak, 27. travnja, viđena je kako izlazi iz klinike zagrebačkog estetskog kirurga Siniše Glumičića s “novim” grudima. Svjedoci ocjenjuju njihovu veličinu kao “na granici dvojke i trojke” , što bi značilo da će 26-godišnja Alex, kako manekenku zovu njezini prijatelji, morati kupiti tek za jedan broj veći grudnjak.

– Možda je povećanje grudi moj hir, no želim izgledati savršeno i osjećati se ženstvenije – rekla je Aleksandra Grdić čiju su tajnu operaciju “provalili” njezini prijatelji iz modnog svijeta. Njih je iznenadilo što Alex, temperamentna djevojka uvijek spremna za zabavu i ples do jutarnjih sati, prošli vikend nije nosom provirila iz svog stana. Povjerila im je da će se doma odmarati jer je novo poprsje “malo zateže”.

Naime, nakon ugradnje implantata u grudi pacijentica se prvih nekoliko dana ne smije naprezati niti dizati ikakav teret. Mjesec dana mora nositi i specijalni steznik koji imobilizira grudi. Aleksandri to sve zacijelo neće teško pasti jer se nada da će joj estetski zahvat donijeti nove poslovne ponude – u modnom i glumačkom svijetu.

– Kao jedno od najljepših snimanja pamtim ono za Playboy prije dvije godine. Ponovo bih se, bez razmišljanja, fotografirala za taj časopis, pogotovo za neko strano izdanje, poput američkog ili nizozemskog – kaže Aleksandra koja do kraja godine planira položiti preostale ispite na višoj Upravno-pravnoj školi, a namjerava upisati i glumački tečaj. Glumački debi imala je već kao 16-godišnjakinja, u virovitičkom kazalištu gdje je glumila Snjeguljicu u istoimenoj predstavi, a u posljednje doba pojavljuje se na malom i velikom ekranu: imala je epizodnu ulogu u sapunici “Ljubav u zaleđu” (manekenka) i u serijalu “Odmori se, zaslužio si” (Romkinja), a u filmu “Praznik u Bosni”, s Richardom Gereom u glavnoj ulozi, odglumila je zanosnu ženu.

Linker
23. travanj 2024 04:11