PONOVNO ZAJEDNO

Već četvrtu sezonu nemaju odmora

Što ti je malena slatka i simpatična – raznježila se glumica Vera Zima kad je ugledala Evu, jednoipolgodišnju kćer svoje mlađe kolegice Dore Fišter Toš, koja je svoju mezimicu dovela na početak snimanja četvrte sezone HRT-ova serijala “Odmori se, zaslužio si”. Duhoviti Igor Mešin dobacio je Veri Zimi kako joj Eva dođe kao unuka jer Dora u serijalu glumi njezinu kćer Bibu Kosmički.

Veselom društvu u stanci snimanja pridružio se i Ante Čedo Martinić koji u serijalu glumi mesara Bajsa, bogatog susjeda obitelji Kosmički. Pogledavši malu Evu, požalio se da je baš dan ranije, kad je iz Splita doputovao u Zagreb, njegova najmlađa kći Nina proslavila treći rođendan, a on nije mogao biti prisutan.

Svi su pohvalili novi izgled redateljice Snježane Tribuson koja je dosta smršavjela, ali, na žalost, ne zbog čudotvorne dijete, već zbog problema sa žuči. Iako je već mjesecima na bolesničkoj prehrani, s veseljem je prionula snimanju novih epizoda. Na snimanju vlada odlična atmosfera jer duhovite replike koje je napisao Goran Tribuson, autor serijala, nasmijavaju sve prisutne.

– Meni se najviše sviđaju moji kostimi koje u serijalu nosim kao gospođa Bajs, mogla bih je glumiti zauvijek – nasmijala se Ksenija Marinković, bogato okićena i odjevena u srebrni kostim s cvjetnim uzorkom, ružičastu majicu i ružičaste cipele s bijelom potpeticom.

Ines Stipetić

Linker
27. travanj 2024 13:25