PR
NA EUROPSKOM PRVENSTVU

Vaterpolisti uživaju u rijetkim trenucima opuštanja

Hrvatski vaterpolisti ostvarili su prvi cilj ovogodišnjeg Europskog prvenstva u Budimpešti i plasirali se u četvrtfinale, a nakon utakmica uživaju u rijetkim trenucima opuštanja.

– Najbolji lijek za umorno tijelo je Dambina masaža. Ima zlatne ruke koje nam redovno tijelu daju dodatnu energiju i vraćaju ga u top formu – izjavio je Duje Živković, koji je upravo završio s terapijom kod profesora kineziologije Damira Luketića.

Hrvatski vaterpolisti već su tjednima zajedno i svaki na svoj način pronalazi najbolji lijek za stres i umor, a sve kako bi dali sve od sebe na Europskom prvenstvu.

– Europsko prvenstvo traži od nas veliku koncentraciju i nemamo puno vremena za opuštanje. Slobodno vrijeme volim provesti ne razmišljajući o upravo završenoj utakmici ili onoj koja nas očekuje. Upravo čitam odličnu knjigu Gabriela Garcie Marqueza Sto godina samoće i pri kraju sam s njom – otkrio je kapetan Josip Pavić i dodao:

– Kad se umorim od čitanja, volim rješavati sudoku. To me najviše opušta i zabavlja dok smo u hotelu – rekao je Josip.

Sandro Sukno izjavio je da najviše voli igrati video igrice s Nikšom Dobudom kojeg zovu kraljem igrica, a miljenik žena Maro Joković slobodne trenutke opuštanja provodi povlačeći se u svoj svijet i redovno se prepuštajući glazbenoj terapiji.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
19. travanj 2024 19:39