USUSRET EUROPSKOM PRVENSTVU U BUDIMPEŠTI

Vaterpolisti snimaju novu kampanju

Luka Bukić, Marko Bijač, Paolo Obradović i Petar Muslim snimaju novu kampanju u Zagrebu koja izlazi ususret Europskom prvenstvu u Budimpešti.

– Vesele nas snimanja i akcije i izvan bazena. Kako je zadnja kampanja za kalendar prošla iznad svih očekivanja, od ove očekujemo da dođe do srca naših vjernih navijača i ljubitelja vaterpola – izjavio je hrvatski reprezentativac Paulo Obradović.

Kampanju posvećenu navijačima i ljubiteljima vaterpola, kojom će vaterpolisti pozvati na podršku za nadolazeće Europsko prvenstvo, snima hrvatski fotograf Goran Matijašec.

– Ovo nam je druga zajednička kampanja. Za razliku od prve, moram priznati da su dečki puno opušteniji i vjerujem kako će rezultat biti izvrstan. Priča je pozitivna, upućena svima nama, a vaterpolisti su je odradili kao da se poziranjem bave svakog dana – otkrio je Goran.

Kampanja izlazi početkom lipnja ususret Europskom prvenstvu koje se u Budimpešti igra od 13. – 26. srpnja 2014. Podrška navijača itekako je potrebna našim reprezentativcima jer su u skupini s ljutim protivnicima poput svjetskih prvaka Mađara, Srba i Španjolaca.

– Za naše vjerne navijače uvijek smo tu, stoga ispunjena srca snimamo ovu kampanju koja će nositi poruke upućene upravo njima. Polako se počinjemo snalaziti u ulogama modela pa od vaterpolista možete očekivati brojna nova iznenađenja – izjavio je najbolji mladi golman svijeta Marko Bijač.

Linker
10. kolovoz 2022 06:53