ISKRENO PRIZNANJE

Vanna: Na estradi nema prijatelja

– Nisam baš sigurna da na estradi ima prijatelja. Mogu biti prijatelji s autorima, ali pjevači pjevačima obično ipak smetaju jedni drugima i stalno se uspoređuju, što baš nije osobina dobrog prijatelja – izjavila je pjevačica na predstavljanju svoje nove pjesme Kad prijatelja gubim na Narodnom radiju.

Vanna će s novom pjesmom nastupiti na nadolazećem Zagrebačkom festivalu, na kojem je debitirala 1990. godine u duetu s Ilanom Kabiljom. Pjevačica se prisjetila te večeri koju je zapamtila po tome što je cijelu noć provela u tramvaju:

Ključevi od stana ostali su mi u Ilanovoj torbi. Sestra i ja došle smo u studentski dom u Cvjetno i vidjeli da ni jedna nema ključ. Otišli smo do Ilana doma, ali kako su tamo svi spavali, a mi smo bile dobro odgojene cure, cijelu smo noć provele u noćnim travajima – priznala je Vanna u Glazbenom showu Dalibora Petka.

Na Zagrebačkom festivalu bitna joj je što bolja promocija pjesme:

– Ovo je autorski festival, a nije da svi obučemo minjake i prošećemo rivom. Zato smo si baš dali oduška i tekstom i aranžmanom i vokalom – rekla je Vanna koja podržava odluku da Hrvatska pauzira na Eurosongu.

– Mislim da je to pametno. Da malo uštedimo dok ne smislimo neku bolju ideju – zaključila je.

Linker
17. travanj 2024 23:12