SRETNA I ZALJUBLJENA

Vanja Rupena nikada nije izgledala bolje

Nikad nije bolje izgledala – čuli su se komentari kad se hrvatski model Vanja Rupena pojavila na otvorenju tvrtke Genera na Festivalskom trgu u Sarajevu.

Jer, nekadašnja hrvatska misica i u 33. godini izgleda sjajno: na zabavi je zasjala s podignutom kosom, odjevena u bijelu košulju i suknju modne kuće Fendi, a u Sarajevo je stigla u pratnji pet godina mlađeg dečka, talijanskog ekonomista Raffaelea Franciosa , s kojim živi u Milanu.

– Od djetinjstva želim posjetiti Sarajevo, a san mi se ostvario tek sad, kad su me pozvali organizatori Sarajevo Film Festivala i gospodin Mirsad Purivatra , direktor festivala. Oduševljena sam ljubaznošću Sarajlija i jedva čekam isprobati bosanske specijalitete. A i veliki sam filmofil, pa se radujem što ću pogledati najnovije filmove – ispričala je Vanja Rupena, koja je ljetnu turneju počela odmorom na Sardiniji, a nakon Sarajeva nastavit će je u rodnom Umagu. Uz nju će cijelo vrijeme biti i njezin Lele, kako od milja zove dečka, s kojim je u vezi četiri godine. Nakon Hrvatske par planira otići u Pugliu, Raffaeleovo rodno mjesto, a potom se vraćaju u Milano.

– U zadnje vrijeme imala sam dosta posla: na televiziji mi se vrte tri reklame – za ulje za sunčanje Ambre Soleil, za kukuruzne pahuljice Mulino Bianco i za prašak za pranje Woolite, a snimala sam i za donje rublje i kupaće kostime Laura Urbinati. No, veselim se jeseni, jer sam u užem izboru za voditeljicu jedne zanimljive emisije na talijanskoj televiziji – otkrila je Vanja Rupena svoje planove, ne krijući da ima i glumačkih ambicija.

Tko zna, možda uskoro snimanja pred fotografskim objektivima zamijeni snimanjima pred filmskim kamerama…

Linker
28. travanj 2024 19:54