TV USPJESI

Vanja Rupena: Dokazala sam da mogu biti zabavna

Vanja Rupena jedina je naša ljepotica koja se može pohvaliti da trenutačno vodi televizijske emisije u dvije države. Naime, atraktivna brineta u Hrvatskoj radi “Hrvatski model by Vanja Rupena”, čija je prva epizoda prikazana na RTL Televiziji, a u Italiji su je angažirali na tamošnjoj Orion TV, gdje će skupa s Giannijem Makrijem voditi emisiju o kulturi koja se zove “Altra Televisione”, piše Jutarnji list.

– Riječ je o jednosatnoj emisiji koja će se na Orion TV-u prikazivati jedanput tjedno. Vodit će je Gianni, a ja ću se malo ubacivati – skromno kaže Vanja, koja se i prijašnjih godina povremeno pojavljivala u talijanskim televizijskim emisijama. Najpoznatiji su njeni angažmani na Canale 5, kada je u showu “Ciao, Darwin” nosila revije, plesala i izvodila skečeve, te na kanalu La 7, gdje je bila prezenterica u emisiji “Markette”.

Bivša Miss Hrvatske ne krije da bi se u budućnosti još više voljela posvetiti televizijskom poslu.

– Mislim da sam dokazala da mogu biti zabavna, duhovita i spontana, kao i to da talijanski govorim jednako dobro kao i materinji jezik. Također, zahvaljujući manekenskom iskustvu, televizijska su mi snimanja najprirodnija stvar. Uz to, imam ambiciju za napredovanjem. Važno je da čovjek za sebe uvijek želi još više i bolje – kaže Vanja, koja bi se jednoga dana voljela okušati i kao glumica. Kako kaže, premda joj je nekoliko talijanskih redatelja i agenata već reklo da ima talent za glumu, ona još čeka pravu priliku.

Klara Rožman / Jutarnji list

Linker
23. travanj 2024 01:16