Sipa/Cropix
PRESTIŽNO PRIZNANJE

Vanity Fair objavio listu najbolje odjevenih zvijezda

Vanity Fair ima dugogodišnju tradiciju objavljivanja najbolje odjevenih međunarodnih zvijezda koje se svojim stilom ističu iz mnoštva poznatih i slavnih. Ove godine posebna priznanja odali su damama koje su poznate po svom ženstvenom i profinjenom stilu te muškarcima koji se ne boje eksperimentirati s modom.

Novo izdanje Vanity Faira, koje na kioske dolazi 12. kolovoza, otkrit će zašto su se na samom vrhu liste našle dvije uspješne glumice – Cate Blanchett (45) i Lupita Nyong’o (31). Obje su u više navrata oduševile večernjim toaletama na crvenom tepihu te su zasluženo dobile ovo priznanje godine.

Osim njih na listi se našla još jedna glumica, mlada Emma Watson (24), poznata po ulozi Hermione Granger iz serijala filmova Harry Potter, a svoje mjesto je dobila i njena sunarodnjakinja, vojvotkinja Catherine (32), koja je dobila posebno priznanje te ušla u Hall of Fame kategoriju Vanity Faira.

Neke od muških zvijezda koje su se našle na listi zbog svog originalnog stila su pjevač Pharrell Williams (41), glumac Neil Patrick Harris (41) te kreator Karl Lagerfeld (80).

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
16. travanj 2024 07:41