PLES SA ZVIJEZDAMA

Vanessi suze, a Ivi čista desetka

Zar niste vidjeli da sam uganula nogu pa nisam mogla dati sve od sebe – opravdavala se glumica Vanessa Radman nakon što su joj članovi žirija HTV-ovog showa “Ples sa zvijezdama” počeli nabrajati sve pogreške u izvedbi neuvjerljivog jivea, kojeg je otplesala s partnerom Robertom Schubertom. No ništa nije pomoglo, ni isprika ni dobre noge, s kojima je zabljesnula u provm nastupu u showu. Prvo joj je žiri dodijelio samo 24 boda, a zatim su je i gledatelji izbacili iz showa.

Zvijezda sapunica takvo nešto nije očekivala, pa su se u njezinim očima našle suze, ali razočaranje je ipak pokušala sakriti optimističnim izjavama.

– Nisam razočarana, htjela sam otplesati još koji ples, ali valjda ću se još dogovoriti s Robertom za neke privatne sate – kazala je Vanessa Radman.

Za dodatne plesne satove ne treba se, pak, brinuti TV voditeljica Iva Šulentić, koja je oduševila plešući jive. Sa svojim plesnim partnerom Damirom Horvatinčićem podigla je atmosferu u studiju, a za prikazano žiri ju je nagradio s čistom desetkom.

Nakon samo tri emisije, sve je izglednije da će ovogodišnji show obilježiti dvoboj između Franke Batelić i Ive Šulentić. U ovoj epizodi pobijedila je voditeljica, ali ni pjevačica nije razočarala. Vatreni tango s Ištvanom Vargom donio joj je 38 bodova.

Prava borba najavljena je i za sljedeći tjedan, a u njoj bi se trebali naći Ana Ugarković i Vedran Mlikota. Dok su Franka i Iva miljenice, a Frano Lasić i Gordan Kožulj u zlatnoj sredini, kuharica i glumac su u nemilosti žirija i, ako se nešto bitno ne promjeni, izgledno je da će gledatelji između njih dvoje morati birati tko će napustiti show.

Linker
05. svibanj 2024 09:17