arhiva gloria.hr

Vanda Winter gošća ljubavne groznice Marije Husar

Senzacionalna kazališna i televizijska glumica, glazbenica Vanda Winter posljednjih mjeseci oduševljava javnost izvedbama brojnih glazbenih hitova. One najpopularnije iz svjetskih mjuzikala, Vanda će zajedno s Marijom Husar otpjevati na jedinstvenom glazbeno – gastro događaju Valentinovo Fever u zagrebačkom Hypo centru u petak 14. veljače u 20h.

“Marija je sjajna vokalistica koja mi je svojim osebujnim senzibilitetom i sofisticiranim glazbenim djelovanjem oduvijek bila inspiracija. Izuzetna mi je čast što ću ove godine, povodom koncerta koji već tradicionalno priređuje na Valentinovo, postati dio njezinog glazbenog svijeta, kojim srčano, poput svojevrsnog ljubavnog zaloga, uvijek iznova daruje svoju vjernu publiku!“ – izjavila je glazbenica Vanda Winter.

Vanda Winter hrvatska je kazališna i televizijska glumica, glazbenica rođena 1984. u blizini Velike Gorice. Uz IV. gimnaziju u Zagrebu, od 14. godine pohađa i zagrebačku Rock akademiju. Prva scenska iskustva stječe nastupima u dječjoj tv emisiji Turbo Limach Show, a njezinu su karijeru obilježile suradnje s Dinom Dvornikom i Davorinom Ilićem. Završava Akademiju dramskih umjetnosti te 2005. te postaje stalnom članicom kazališta Komedija. Igrala je glavnu ulogu u mjuziklu Kosa, Gubec-beg te Ljepotica i zvijer za koju je 2008. dobila Nagradu hrvatskog glumišta kao i 2010. za ulogu Nastenjke u radio drami Bijele noći. Hrvatsku je svojom izvedbom Ave Marie uvela u EU, a ostala je zapažena po glavnoj ulozi domaće serije Stella.

Valentinovo Fever glazbena je priča koju će obilježiti pjesme iz poznatih svjetskih mjuzikala. Marija Husar zajedno sa sjajnim glazbenicima svakodnevno uvježbava zahtjevni repertoar koji joj predstavlja izazov ali i veliku inspiraciju: “Pjesme koje smo odabrali vokalno su zahtjevne ali uz ovako sjajne glazbenike kao što su Ante Gelo, Saša Miočić, Zvonimir Buć, Antonijo Geček, svaki trenutak na probi je poseban i zaista svi uživamo .Našu ćete glazbenu čaroliju osjetiti 14. veljače u Hypu i zato vas još jednom pozivam da nam se pridružite.” – izjavila je glazbenica Marija Husar.

All inclusive ulaznice za koncert Marije Husar i prijatelja Valentinovo Fever, koje uključuju i vrsne delicije te vrhunska vina, mogu se kupiti u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili u sustavu Entria (www.entrio.hr ).

Linker
25. travanj 2024 07:46