Splash / Sipa/Cropix
DOJMOVI BILLA MURRAYA

Uzvanici još uvijek ganuti emotivnim vjenčanjem Georgea i Amal

Bill Murray (64) bio je tek jedan od mnogobrojnih poznatih zvijezda koje su se nedavno zaputile u Veneciju, na jedno od najiščekivanijih holivudskih vjenčanja na kojemu su George Clooney (53) i Amal Alamuddin (36) izmijenili zavjete.

– Održao sam kratku zdravicu na vjenčanju prilikom čega sam rekao kako su mnogi svoj privatan život stavili na čekanje i koncentrirali se na karijeru, dok su oni pronašli jedno drugo i posvetili se svom odnosu – rekao je slavni komičar o vjenčanju koje je ganulo mnoge uzvanike.

– Njih dvoje su jako, jako dobri ljudi. Tako pažljivi prema obitelji i prijateljima, i toliko zaljubljeni – izjavio je o bračnom paru Bill i dodao kako je bilo prekrasno iskustvo vidjeti ih pune života i posvećene jedno drugome.

Bill Murray arrives in Venice for George Clooney and Amal Alamuddin wedding. 20 September, 2014. Milan, Italy (Photo by Giulio Marcocchi/Sipa)/MARCOCCHI_marcocchi741.15/Credit:Giulio Marcocchi/SIPA/1409300747
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

– Bilo je divno i emotivno svjedočiti činu vjenčanja ovo dvoje ljudi koji si savršeno odgovaraju i toliko se vole – zaključio je slavni glumac o Georgeu i Amal te dodao kako je nova supruga slavnog glumca prekrasna, velikodušna i duhovita.

Linker
26. travanj 2024 06:24