BEYONCE

Uživanje u Dubrovniku

Sve duljem popisu bogatih i slavnih koji ovog ljeta pohode Dubrovnik priključila se i popularna pjevačica Beyonce Knowles koja se u utorak poslijepodne bezbrižno sunčala na palubi 47,5 metara duge luksuzne jahte „Va bene“, usidrene preko puta otočića Lokruma nadomak povijesne jezgre Dubrovnika.

R’n’b diva koja je potkraj travnja ove godine već gostovala u Hrvatskoj na zagrebačkom koncertu kojim je označila početak europske turneje „I’m Sasha Fierce“, u društvu supruga, američkog repera i glazbenog producenta Jay-Z-a od početka tjedna dubrovački akvatorij obilazi jahtom što ju je prije nekoliko godina od vlasnika Formule 1 Berniea Ecclestonea kupio poznati glazbenik Eric Clapton.

Dvadesetosmogodišnja godišnja Beyonce i njezin 12 godina stariji muž u ponedjeljak poslijepodne viđeni su u Cavtatu gdje su se dovezli gliserom u pratnji dvojice tjelohranitelja i još jednog para prijatelja koji s njima provode odmor.

Cavtaćani koji su izbliza vidjeli višestruku dobitnicu Grammya i članicu slavnog ženskog r’n’b sastava Destiny’s child bez trunke šminke, odjevenu u laganu plavu tuniku, kazali su kako Beyonce uživo izgleda jednako zanosno kao i na koncertima i omotnicama albuma koji se prodaju u višemilijunskoj nakladi.

Beyonce Knowles bi, kako se nagađa, ljetni odmor na jadranskoj obali mogla produljiti do subote, a na „ruti“ jahte „Va bene“ trebali bi se naći Mljet, Hvar i Kornatsko otočje.

Gabrijela Bijelić/EPEHA, Paulina Peko/EPEHA

Linker
23. travanj 2024 22:14