Sipa/Cropix
VOLI KAD ANGELINA REŽIRA

Uživamo s našom dražesnom i ludom djecom

Slavni glumac u intervjuu za V Magazine raspričao se o svojoj supruzi, njihovom zajedničkom filmu te njihovo šestero djece, a priznao je kako se upravo okružen svojom obitelji najbolje opušta od napornih snimanja.

– Snimanje filma By the Sea vjerojatno nije bio najpametniji način provođenja medenog mjeseca, ali s druge strane, svađanje i mirenje i pokušaji dolaska do kompromisa… Ima li bolje metafore za brak? To je film koji govori o izazovima koje ljubav donosi – izjavio je Brad Pitt, koji je medeni mjesec s Angelinom Jolie proveo snimajući na Malti film o paru koji odlazi na odmor kako bi posljednji put pokušao spasiti brak.

–> Dramatičan medeni mjesec Angeline Jolie i Brada Pitta

– Kao umjetnici htjeli smo učiniti nešto što će biti drugačije.. Nije to bila najsigurnija ideja, ali život je kratak i sve treba isprobati – izjavio je jedan o najpoželjnijih holivudskih glumaca.

Slavni glumac priznao je i kako je uživao u režiranju svoje supruge jer je odlučna i ima savršenu intuiciju, a naglasio je kako joj u potpunosti vjeruje te da je i na radnom mjestu nevjerojatno seksi. Ipak, nakon napornog radnog dana najljepše mu je kad dođe kući i uživa u druženju s cijelom obitelji.

– Na kraju svakog dana možemo se posvetiti roditeljstvu, uživati s našom dražesnom i ludom djecom, razgovarati o njihovom danu, natjerati ih da peru zube svaku večer i time svaka napetost nestaje… Sve do idućeg dana. – priznao je slavni glumac.

JLP

FOTO:JLP

Brad je neko vrijeme proveo sam s najmlađim članovima obitelji – sedmogodišnjim blizancima Knox i Vivivenne, dok je Angelina bila u Kambodži gdje je povela 14-godišnjeg Maddoxa, 11-godišnjeg Paxa, 10-godišnju Zaharu i 9-godišnju Shiloh, a gdje će uskoro početi sa snimanjem novog filma.

Linker
04. svibanj 2024 12:08