JASNA NANUT

Uz pilates i bez alkohola do idealne linije

Koliko ste smršavjeli? – Između deset i 15 kilograma, a krenula sam na dijetu i prije nego što sam rodila kćerkicu Kimi.

Koju ste dijetu primjenjivali? – Smanjila sam porcije za 50 posto, izbacila alkohol – osim crnog vina – i prekinula s noćnim obrocima. A nedugo nakon porođaja, prije 15 mjeseci, krenula sam i na pilates. Od jeseni sam ga zapostavila, ali planiram uskoro ponovo krenuti na vježbanje.

Čime se zimi najčešće njegujete? – Za lice koristim hranjivu Diorovu kremu Capture Totale, a za tijelo Lushovu kremu Karma Cream.

Kakav tip kože imate? – Osjetljiv. Sklon alergijskim reakcijama.

Što volite istaknuti na licu? – Oči, a to postižem maskarom za volumen trepavica i omiljenim zelenim sjenilima koja mi pristaju uz boju očiju.

Koju maskaru koristite? – Nakon raznih proizvoda koje sam iskušala, zadržala sam se na Max Factor 2000 Calorie.

Što nanosite na usnice? – Labello ili sjajilo. Trenutačno koristim nježnoružičasto iz Chanelove nove kolekcije.

Kakve mirise volite? – Nedavno se u Zagrebu otvorio Institut Parfumeur Flores, gdje su se i meni otvorili neki novi horizonti. Shvatila sam da volim ‘visoku parfemsku modu’.

Koji vam je omiljeni parfem? – Preko dana Fou D’Absinthe od L’Artisana koji ‘odiše zelenom čarolijom istoimenog potentnog pića’, a noću Fracas Roberta Pigueta.

Koju kozmetiku morate uvijek imati uz sebe? – Labello, sjajilo za usne i korektor.

Kako se najbolje opuštate? – Jednom tjedno odlazim na masažu leđa u Studio Pilates, a ponekad odem i na masažu nogu.

Koji vam je omiljeni lak za nokte? – O.P.I Malaga Wine, dakle, boja vina.

Kakvim preparatima njegujete kosu? – Imam dosta kose, koja je nekvalitetna i petlja se, a pomaže mi Schwarzkopfov Bonacure regenerator u spreju. Kosu perem blagim šamponima, trenutačno L’Erbolarijevim, i ponekad nahranim Kerastaseovim Lipo-rechargeom.

Idete li redovito k frizeru? – Da. U salonu Ruža Kerastase sam otprilike jednom tjedno na frizuri i svaka dva do tri tjedna na održavanju pramenova.

Planirate li promijeniti frizuru? – Ne. Jednom u životu sam dala odrezati šiške i nikad više. Volim dugu, ravnu i svijetlu kosu i tako će uvijek ostati.

Kako se uređujete za svečane izlaske? – Stihijski, jer nikad nemam dovoljno vremena. Skoknem na brzinsku frizuru i lakiranje noktiju, sama se našminkam uz DVD Vrban & Joković, i odjenem neku crnu i jednostavnu kreaciju uz koju kombiniram Guardiani štikle. U njima mogu stajati satima.

Marijana Marinović

Linker
19. travanj 2024 01:43