MEL GIBSON

Utjeha u crkvi

Holivudska zvijezda Mel Gibson (53), nakon vijesti o pokretanju brakorazvodne parnice, povukao se prošli tjedan na Kostariku, a nakon sunčanog odmora zamijenio je laganu odjeću za kravatu i odijelo kako bi u nedjelju nazočio misi u svojoj privatnoj crkvi Svete Obitelji na Malibuu.

– Pio je kavu s gostima crkve i djelovao vrlo opušteno – izjavio je jedan od članova kongregacije crkve, opisujući kako se Gibson ponašao pola sata nakon obreda.

Redatelj i glumac, proslavljen filmovima “Mad Max” i “Smrtonosno oružje”, odmarao se na svom imanju u Kostarici kako bi zaliječio rane nakon što je njegova dugogodišnja supruga Robyn Gibson (53) odlučila okončati njihov 28-godišnji brak. Navodno je razlog glumčeva nevjera, a u zadnje vrijeme često su ga povezivali s ruskom glazbenicom, 39-godišnjom Oksanom Grigorievom, s kojom se zbližio na snimanju svog novog filma.

Redatelj filmova “Hrabro srce”, “Pasija” i “Apocalypto” odmor je proveo u društvu plavokose mlađe djevojke, mladića u 20-ima te dječaka koji je cijelo vrijeme bio uz njega, tvrdi očevidac, dok atraktivna Ruskinja nije bila s njima. Nakon što je potrošio oko 500 dolara na suvenire, slavni glumac napustio je odmorište u subotu kako bi nazočio održavanju mise u Los Angelesu.

Iako su na početku supružnici objavili da će se sporazumno razvesti bez pretjeranih trzavica, ipak su i jedan i drugi posegli za “opasnim” odvjetnicima specijaliziranim za razvode slavnih. Robyn Gibson angažirala je Lauru Wasser, a glumac Roberta Kaufmana, koji je već stavio dopušteni “veto” na suca što im je dodijeljen u brakorazvodnoj parnici. Naime, odvjetnik holivudske zvijezde zatražio je da se sudac Rafael Ongkeko smijeni pošto je po njegovom mišljenju “pristran i ima predrasude prema njegovom klijentu”.

Gordana Kolanović

Linker
29. travanj 2024 12:02