BRAČNI BRODOLOM

Usred glasina o razvodu Melanie Griffith skinula vjenčani prsten

Melanie Griffith (54) viđena je na nekoliko različitih prilika bez vjenčanog prstena što je dodatno uzburkalo glasine o njezinom razvodu od Antonija Banderasa (51). Glumac je na nedavno održanom filmskom festivalu u Cannesu viđen u društvu nekoliko mlađahnih djevojaka, a kasnije je s njih dvije primjećen u nimalo nevinom plesu.

– Melanie je u komi. Ne samo da će izgubiti ljubav svog života već je i njezina karijera gotova dok Banderasova i dalje napreduje. Mislim da je Melanieno samopouzdanje potpuno propalo i vjerovala je da je Antonio svojim ponašanjem namjerno muči. – otkrio je izvor blizak paru magazinu National Enquirer, a također je dodao kako se Melanie razbjesnila kada je vidjela fotografije Banderasa iz Cancuna na kojima je u zagrljaju djevojke koja bi mu mogla biti kći.

Griffith i Banderas su započeli vezu 1995. godine na snimanju filma “Two Much”, vjenčali su se godinu dana poslije, a 24. rujna 1996. su dobili kći Stellu. Melanie je za vrijeme braka nekoliko puta bila na odvikavanju od ovisnoti o drogi i tabletama, a na posljednjem, 2009. godine, uz nju je bila cijela obitelj, a Banderas je javno branio svoju ženu.

Linker
16. travanj 2024 06:46