TATINA BITKA

Usherov prvi i posljednji intervju o borbi za djecu

Kao i sve što se događa u životu slavnih i Usherova (33) sudska bitka sa suprugom Tamekom Foster (44) za skrbništvo nad sinovima Usherom V (4) i Naviydom (3) nije prošla bez velikog interesa medija.

Iako je glumac dosada šutio o tom dijelu svog života, nakon što mu je sud dodijelio skrbništvo, odlučio je zadovoljiti znatiželju javnosti i otvorio se voditeljici Oprah Winfrey. Cijela emisija bit će prikazana u nedjelju, a neki dijelovi su već procurili u javnost.

– Sviđalo mi se što smo Tameka i ja ostali prijatelji nakon razvoda i naprosto nikada neću shvatiti zašto nas je ona učinila neprijateljima. – odgovorio je Usher nakon što ga je Oprah upitala poštuje li Tameku još uvijek kao majku svoje djece. Pjevač je dodao i kako je ovo prvi i posljednji intervju što ga daje o tom teškom periodu njegova života.

Osim što je izgubila skrbništvo nad djecom, Tameka se nedavno suočila i sa najvećom tragedijom koja može zadesiti roditelja – njezin sin iz prvog braka utopio se u jezeru, što je nakratko primirilo ružnu borbu za skrbništvo koja se vodila i putem medija.

Linker
27. travanj 2024 20:59