SENSES OF CROATIA

Umjetničke fotografije kao zanimljiv hrvatski suvenir

Iako je od izložbe naše priznate fotografkinje Biljane Gaurine prošlo nekoliko godina, njeni Prozori Hrvatske ponovno nas zavode, ali ovaj put preko drugog medija. Radi se o suveniru o kakvom je oduvijek maštao svatko tko je putovao prijatelju u inozemstvo i želio mu odnijeti nešto što će mu sažeti svu ljepotu Hrvatske u jednoj stvari, jednom motivu, a opet svojom poetikom odisati kozmopolitskim duhom. Biljanini “Prozori” uvodna su tema brenda Senses of Croatia, iz edicije SEE.

Koncept Senses of Croatia je upravo ono što smo iz sezone u sezonu čekali da se dogodi. I konačno je osmišljen jedinstveni koncept suvenirnice – koji svakom turistu predstavlja Hrvatsku kroz svih pet osjetila i koji pristaje uz svaku probraniju i osmišljeniju ponudu.



Nastavak edicije SEE su motivi hrvatskih gradova na divnim fotografijama Ive Pervana, Biljanina Sinjska Alka kroz detalje, njene neponovljive Žene Dalmatinske zagore.


U ediciji HEAR, naći se će autorski CD s glazbom koja predstavlja Hrvatsku. Svatko tko je jednom legao ispod bora uz more u podne, zna o kakvoj se filharmoniji radi. Ediciju TOUCH – dotakni Hrvatsku, brend Senses of Croatia osmišljava u suradnji s našim najnagrađivanijim kozmetičkim brandom. Radi se o posebnim recepturama s autohtonim biljem koje se stoljećima upotrebljavalo za uljepšavanje i liječenje.

U kategoriji Taste – kušat ćemo delicije probranih i čuvanih recepata. I ostaju – mirisi, od bora do mora, od lavande do ružmarina, koji su nama mirisi djetinjstva, a svakom turistu širenje vidika i uživanju u nesvakidašnjoj ljepoti naše domovine.

Predivne minijature sličice možete pronaći u trgovinama DELIIICIJE u devet gradova, Hotelu La Meridien, Muzeju Sinske Alke, koncept storeu Mare u hotelu D resort u Šibeniku. Pratite ih na Facebook stranici.

Linker
26. travanj 2024 19:40