Sipa/Cropix
PRIJATELJI VEĆ 20 GODINA

Uma Thurman progovorila o vezi s Quentinom Tarantinom

Poznata glumica po prvi puta progovorila je o svojoj romansi s Quantionom Tarantinom (51) o kojoj se šuška od svibnja, kada su se zajedno pojavila na Filmskom festivalu u Cannesu.

U intervjuu za Vs. magazin Uma Thurman (44) rekla je kako je njihova veza ista zadnjih 20 godina, koliko se poznaju i koliko su prijatelji, a da se ljudi zabavljaju krojeći razne priče.

– Baš sam se jučer čula s gospodinom Tarantinom i bio je prilično ljut na mene jer ga dugo nisam nazvala, jer, rekao je, prema navodima medija, mi smo praktički u braku – ispričala je lijepa glumica u intervjuu te dodala da se Quentin tokom te svoje opaske jako zabavljao.

Uma je u travnju 2014. prekunula zaruke s Arpadom Bussonom s kojim ima dvogodišnju kći Lunu pa se spekuliralo da je to učinila zbog slavnog redatelja.

Glumica je u intervjuu ispričala i kako se nakon duže stanke vraća na posao, a osvrnula se i na medije:

– Mislim da su mediji sastavni dio života svakog glumca, barem onih uspješnih – zaključila je Uma koja se tokom zadnje dvije godine posvetila djeci. Uz najmlađu Lunu, glumica ima i dvoje starije djece, Mayu (16) i Levona (12) koje je dobila iz petogodišnjeg braka s glumcem Ethanom Hawkeom.

Linker
25. travanj 2024 16:30