MEL GIBSON

Ultimatum gnjevne supruge

Još samo kap i prelit će se čaša strpljenja Robyn Moore, supruge Mela Gibsona (52). Samozatajna ženica, koja je gotovo tri desetljeća u braku s holivudskom zvijezdom i posljednjih godina podnosi njegova pijanstva, uhićenja, antisemitske ispade i ostale javne eskapade, na ru­bu je živaca nakon trača koji unazad ne­koliko mjeseci kruži Hollywo­odom. Australski se glumac i redatelj, naime, na snimanju svog novog filma “Edge Of Darkness” u Bostonu, zbližio s rus­kom pjevačicom Oksanom (28), s kojom ga se moglo vid­jeti i izvan seta. Nije trebalo mnogo da američki tab­lo­idi lansiraju priču kako je Gibson, inače gorljivi katolik i otac sedmero djece, počinio preljub te da mu je brak u krizi. Glumac je odmah opovrgnuo glasine da potajno ljubi tamnokosu Ruskinju (koja fizički pod­sjeća na njegovu suprugu u mladim danima), inače vršnjakinju njegove najstarije kćeri Hannah.

Nevino prijateljstvo

No, Mel Gibson i Oksana ponovno su početkom tjedna dospjeli u trač-rubrike. I dalje se, naime, viđaju na snimanju filma “Edge Of Darkness”, što je njegov prvi glumački zadatak nakon četiri godine (u međuvremenu je režirao “Pasiju” i “Apocalypto”), ali i izvan njega jer, očito, imaju mnogo toga pričati. Mla­du Ruskinju je, naime, redatelj Martin Campbell angažirao da napiše glazbu za film – iako je riječ o visokobudžetnoj produkciji na kakvima obično rade provjerena imena. No, sada je reagirala i Gibsonova supruga koja je mužu postavila ultimatum – ili se sredi, ili je s brakom gotovo.

Robyn Moore, navodno, vjeruje kako je prijateljstvo njezinog muža i Oksane “potpuno nevino”, no puna joj je kapa toga da je sramoti u javnosti i svojim ponašanjem tabloidima servira na pladnju sočan materijal. U suprotnom, sve bi ga to moglo skupo stajati. Jer, ako Robyn Moore jednog dana “pukne film” i odluči se razvesti, ima pravo na polovicu bračne stečevine od 900 milijuna dolara. A prevarene žene – poznato je – nemaju milosti prema preljubnicima.

Tanja Vučičević

Linker
29. travanj 2024 10:43