MALVERZACIJE

Uhićena majka Tonyja Cetinskog

Nakon više od pola godine, od kada je biznismen Danko Končar kazneno zbog prijevare teške gotovo 20 milijuna eura, prijavio svoju do tada najbližu suradnicu Vinku Cetinski, policijska je istraga po svemu sudeći završena, a bivša doministrica turizma u HDZ-ovoj Vladi Vinka Cetinski, majka pjevača Tonyja Cetinskog, privedena na kriminalističku obradu, piše Jutarnji list.

Jesu li Ivana Nobilo i Vinka Cetinski još uvijek bliske?

– Istarska je policija u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Puli privela pet osoba s područja Rovinja zbog sumnje u malverzacije prilikom kupnje i prodaje nekretnina na štetu jednog trgovačkog društva iz Pule – kazao je glasnogovornik Policijske uprave Istarske Valter Opašić.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a više informacija bit će poznato kasnije. Policija je inače popodne pretražila kuću obitelji Cetinski u Rovinju iz koje je uzela određenu dokumentaciju. Iako policija ne želi govoriti o imenima iz ranije poznatih informacija pored Vinke Cetinski, prema svemu sudeći uhićeni su poznati istarski diler nekretnina Drago Radolović, rovinjski odvjetnik Željan Hrvatin i njegova supruga Romina te također trgovac nekretninama iz Rovinja Marin Sorgo.

Originalni tekst pročitajte ovdje.

Linker
14. travanj 2024 01:50