GISELE BUNDCHEN

Udala se najskuplja manekenka

Kada se oko Božića pojavila vijest da ju je njezin dečko Tom Brady zaprosio za vrijeme leta u privatnom avionu, brazilski supermodel Gisele Bundchen (28) svim se snagama trudila opovrgnuti tu informaciju. No, samo dva mjeseca kasnije najskuplja manekenka na svijetu, s godišnjim prihodom od 35 milijuna dolara, rekla je sudbonosno “da” tri godine starijem Bradyju.

Sretni par se vjenčao u katoličkoj crkvi u Santa Monici, a njihovom najsretnijem danu u životu prisustvovali su samo malobrojni prijatelji i obitelj, objavio je američki magazin US Weekly. Mlada je nosila pripijenu čipkastu haljinu bez naramenica boje slonovače s dugačkim velom, koju su dizajnirali Dolce & Gabbana. Njihove kreacije su nosili i manekenkina tri psa, koji su također prisustvovali vjenčanju.

– Želim jednostavno vjenčanje. Ne volim velike zabave, već želim nešto intimno, samo za najužu obitelj – kazala je nedavno Gisele u jednom od intervjua, a te riječi je i ispunila. Na svadbi je bio i Bradyjev 19-mjesečni sin John Edward Thomas, kojeg je sportaš dobio nakon što je krajem 2006. prekinuo s, tada trudnom, glumicom Bridget Moynahan.

Prije Bradyja, Gisele je bila u dugoj vezi s holivudskim glumcem Leonardom DiCapriom.

Linker
19. travanj 2024 17:23