Splash
SMATRA SE REZERVIRANIM

U usporedbi s Georgeom Clooneyjem ja sam dosadan

U intervjuu koji je dao britanskom magazinu GQ Brad Pitt (50) je govorio o svom kratkom bračnom stažu i dugogodišnjoj ljubavi s Angelinom Jolie (39) te je između ostalog izjavio i kako brak ne smatra samo formalnošću već da misli da on predstavlja nešto više otkrivši tako svoje mišljenje o instituciji braka.

Slavni glumci vjenčali su se nakon devet godina ljubavi krajem kolovoza u svom dvorcu u Francuskoj na ceremoniji koju su uspjeli sakriti od javnosti i medija, a da su uplovili u bračnu luku otkrilo se tek par dana poslije.

Brad se osvrnuo i na svog kolegu i prijatelja Georgea Clooneya (53) koji se također nedavno oženio nazvavši ga šarmantnim i jednim od najduhovitijih ljudi koje poznaje.

– U usporedbi s njim ja sam prilično dosadan – izjavio je Brad te objasnio kako je inače prilično rezerviran tip te da voli biti sam.

Glumac je u intervjuu ispričao i kako sada pomnije nego ikada bira projekte na kojima će raditi jer mu je obitelj na prvom mjestu tako da projekt zbog kojeg će napustiti svoj dom doista mora biti vrijedan toga.

– Želim što više vremena provesti sa svojom djecom prije nego odrastu i odu svojim putem – rekao je glumac.

Na pitanje je li sretan Brad je dao pomalo neobičan odgovor rekavši kako je oduvijek mislio da je sreća precijenjena:

– Teška vremena uče nas cijeniti ona dobra, a u životu se uvijek izmjenjuju dobra i loša razdoblja – podijelio je svoje razmišljanje Brad.

Linker
27. travanj 2024 21:39