PR
INTERVJU

U svojoj novoj emisiji ne želim pozive slušatelja

Legenda hrvatske glazbene scene Davor Gobac nova je zvijezda Antene Zagreb. Jedan od najpopularnijih hrvatskih rock glazbenika će uz smijeh, zafrkanciju te brojne doživljaje iz svoje dugogodišnje glazbene karijere slušatelje zabavljati u novoj emisiji Strip Show.

Povodom novog glazbenog projekta, razgovarali smo s Davorom o njegovim planovima i željama vezanim za novu emisiju i voditeljsku ulogu.

Na pitanje što od njega možemo očekivati u novoj emisiji, Davor spremno odgovara kako će to biti radio emisija o glazbi, prijateljima i njemu osobno, a otkrio nam je namjeru da cijeli koncept kasnije i proširi. Međutim, kod proširenja koncepta, Davor će biti vrlo oprezan i, ako bude mogao, izbjeći će pozive slušatelja.

– Ako se mene pita neće biti poziva slušatelja. Bilo bi mi nezgodno primati telefonske pozive osoba koji nisu upućeni u temu o kojoj govorim – izjavio je za Gloriju popularni pjevač poznat po svojoj iskrenosti.

Na pitanje koga bi najradije ugostio u svom glazbenom showu, Davor je, u svom stilu, odgovorio kako tome još mora dobro promisliti.

O tome kako će se snaći u trenutačno jedinoj emisiji takvog tipa u Hrvatskoj, budući radijski voditelj spremno odgovara kako se time nimalo ne opterećuje, ali i da ipak neće otkriti baš sve tajne o sebi.

– Svaki čovjek ima tajne pa tako i ja o nekim privatnim stvarima neću govoriti – zaključio je Davor i sve zainteresirane pozvao da mu se pridruže svakog četvrtka, od 21 do 23 sata, na frekvenciji 89,7 Antene Zagreb.

– Dragi slušatelji, pozivam vas da od 4. rujna slušate moju emsiiju Strip Show! Spasite svoje već ionako načete mozgove, ispunite svoje snove, ovdje je Dado Gobac! Dođite u moj svijet! – rekao je Davor.

Linker
26. travanj 2024 20:35