Miranda Čikotić/PIXSELL / PIXSELL
PROLJEĆE/LJETO 2016.

U Splitu Ghetaldus optika predstavila novu kolekciju naočala

Na ugodnom predblagdanskom druženju u Ghetaldus optici na Voćnom trgu u Splitu predstavljena nova kolekcija naočala za proljeće/ljeto 2016. godine posebna po atraktivnim i moderno dizajniranim naočalama.

Na predstavljanju u Splitu uz predstavnike medija bili su i dizajnerica Anamarija Asanović, blogerica Sonja Dvornik, dizajnerica Monika Sablić i voditelj i glumac Ivo Perkušić koji su među prvima isprobali nove modele naočala. Modeli nedavno predstavljeni na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza, sada su dostupni svima koji žele biti pratiti svjetske trendove. A Splićanke i Splićani mogu uživati u ponudi Ghetaldus optike i u Marmontovoj ulici i u City centru.

17.12.2015.,Split, vocni trg , optika Getaldus, nova kolekcija naocala , na promociju dosli Anamarija Asanovic, Sonja Dvornik, Monika Sablic i Ivo Perkusic.
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL,
/ PIXSELL

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

– Jako nam je drago što predstavljamo najnovije kolekcije istovremeno s njihovim izlaskom na police svjetskih metropola. Ghetaldus optika prati globalne trendove u ponudi ali i tehnologiji jer je riječ o modnom dodatku bez kojeg danas gotovo nitko ne može, bilo da nosi sunčane ili dioptrijske naočale. Mi se trudimo ponuditi najbolje – izjavila je Ivana Belić, voditeljica marketinga Ghetaldus optika.

Ghetaldus optika je predstavila novitete brendova Just Cavalli, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dior, Dsquared, Fendi, Hugo Boss, Max Mara i mnogih drugih. U ponudi je široka paleta modela sunčanih i dioptrijskih naočala, ali i dioptrijskih i kontaktnih leća. Kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2016. otkrivaju niz stilskih iznenađenja, oblici su razigrani, dinamični, s puno zanimljivih detalja, a stakla otkrivaju cijelu lepezu boja.

Uvjerite se u kreativnost i ljepotu novih modela za nadolazeću sezonu i budite na vrijeme spremni za proljeće/ljeto 2016. s vrhunskim naočalama iz Ghetaldus optika!

Više informacija na www.ghetaldus.hr

Linker
25. travanj 2024 05:41