MARIO MLINARIĆ

U ringu protiv Drviša

-Ostvario mi se životni san – izjavio je glumac Mario Mlinarić na otvorenju “hardcore” teretane i paintball igrališta koje je osmislio skupa s bivšim dečkom Vlatke Pokos, poduzetnikom Željkom Radolfijem.

– Nakon što sam, kako bih oborio Guinessov rekord, gurao auto 24 sata, razmišljao sam o novim izazovima. Sjeo sam sa Željkom Radolfijem, i uz ručak se rodila ideja da napravimo nešto što do sada nije viđeno. I tako je nastao Core GYM – izjavio je glumac proslavljen ulogom u serijalu “Zabranjena ljubav”.

Teretana bez ijedne sprave, u kojoj su utezi kettelbell, nastali po uzoru na stare ruske utege, i traktorske gume jedini rekviziti, prostire se na 3500 metara nekadašnjeg parkirališta i pravi je izazov za ljubitelje znoja, krvi i suza.

Sonja Kovač, Gordan Kožulj, Ivana Marić, Mario Petreković i Mirna Medaković samo su neki od poznatih koji su posjetili teretanu, a boksač Stipe Drviš Mlinarića je izazvao u ring.

Na otvorenju se pojavila i bivša djevojka Željka Radolfija, pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos. Iako je nedavno objavila rat medijima, Vlatka je bila izrazito razgovorljiva te je spremno pozirala fotografima.

– Došla sam podržati svog bivšeg dečka Željka Radolfija s kojim sam ostala u prijateljskim odnosima. Mislim da je ovo odličan projekt – izjavila miroljubivo je Vlatka.

Barbara Ivezić

Linker
18. travanj 2024 16:25