U PRODAJI OD 28. RUJNA

U PRODAJI Uživajte u plodovima jeseni uz nove Delicije

Novi broj najraskošnijeg gastro magazina je u prodaji! U jesenskom izdanju Delicija najbolji domaći i strani chefovi i slastičari otkrivaju kako pripremiti jesenski meni za svačiji ukus.

Tomislav Pavlović, Ana Grgić, Donal Skehan, Marjena Vunuk, Stella Fortuna i Monika Kos, Bojan Vuković i Danijela Pifar, Lucija Tomašić, Marko Sever, Jadranka Boban Pejić i Boris Kauzlarić kuhali su i pekli za Delicije, a njihovi recepti i male tajne dostupne su vam od 28. rujna na svim prodajnim mjestima.

U novom broju vas čekaju najnoviji detalji iz svijeta kulinarstva, gozba od gljiva koju je pripremila Ana Grgić, Chefica zagrebačkog hotela Esplanade, američki slastičar Dominique Ansel koji je napravio križanac krafne i kroasana – cronut, članice benda Frajle koje otkrivaju svoje gastronomske sklonosti, gdje vole jesti i što dobro kuhaju, dizajner, kipar i kostimograf Mario Miše koji vam nudi deset ideja za lijepo dekoriran stol, tu su i recepti za ukusna jela koja su gotova za manje od pola sata, nesvakidašnje kombinacije voća s piletinom, svinjetinom i govedinom… sve to samo je dio onoga što vas očekuje na 150 stranica najluksuznijeg izdnja za gurmane.

Potražite na kioscima od 28. rujna!

Linker
25. travanj 2024 15:55